Столче за храненене Polly 2Start

Добави към Списък с желани продукти
Столче за хранене Chicco Polly 2Start следва растежа на детето от раждането до навършване на 3 години. Когато детето се научи да се храни само, таблата се маха и столът позволява да се храни на масата. Има 8 позиции за регулиране на височината, 4 колела и 4 позиции на наклон на облегалката. Удобна и мека, подплатена седалка, лесна за почистване. Подходящ за деца от 0+ месеца.
SKU: C211200114
Код производител: J0509

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Столче за храненене Polly 2Start Chicco е подходящо за деца от 0 до 3 години в зависимост дали се ползва като шезлонг или столче. Ако е второто, то е добре детето да стане на 6 месеца преди употреба. Облегалката се регулира в 4 позиции, сменя се и широчината. Таблата може да се маха и почиства. Столчето може да се използва при новородени като шезлонг. Снабдено е с четири колела и е компактно при сгъване.

Столче за храненене Polly 2Start Chicco е подходящо за деца от 0 до 3 години в зависимост дали се ползва като шезлонг или столче. Ако е второто, то е добре детето да стане на 6 месеца. Облегалката се регулира в 4 позиции, сменя се и широчината. Таблата може да се маха и почиства. Столчето може да се използва при новородени като шезлонг.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.