Столче за хранене Polly Progres

Следва растежа на детето

499,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Столче за хранене Polly Progress Chicco е чудесен избор за първо столче на вашето дете. Подходящо е за деца до 3-годишна възраст и може да се поставя от момента, в който усетите, че вашето бебе може да бъде седнало. Столчето за хранене на Chicco следва растежа на вашето съкровище като може да бъде използване в няколко различни положения – като столче за хранене, шезлонг, първия стол, спомагателно столче 6м+ и спомагателно столче за голямо дете. За удобство и по-голяма безопасност на вашето дете, този артикул е снабден с подлакътници, поставка за крака и облегалка, която също може да се регулира. Таблата на столчето може да се маха, за да се почисти, а самото столче, когато не се използва може да сгъвате и прибирате. Пренасянето му става лесно, тъй като има дръжка за носене.Тежестта му е 11.6 кг.

 

 

Техническа информация

SKU: C211200113

  • Код производител: J0508
Предупреждения и инструкции

Столче за хранене Polly Progress KIWI Chicco е чудесен избор за първо столче на вашето дете. Подходящо е за деца от 0 до 3-годишна възраст. Столчето следва растежа на детето и може да се ползва като стол за хранене, шезлонг и седалка с висока облегалка. Тежи 11.6 кг и е компактно, когато се сгъне.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!