Столче за хранене Polly Progres5

499,00 лв.
(1) оценки
Столче за хранене, което следва развитието на детето от раждането до 3-годишна възраст. 5 различни конфигурации: шезлонг, столче за хранене, първи стол за хранене на масата, помощна седалка за маса с висока облегалка и компактен бустер за храна на масата. 8 нива на регулиране на височината на седалката. Облегалката се регулира в 4 позиции. Поставката за крачета се регулира в 3 позиции. 5 -точков предпазен колан. 4 колела за по-лесно придвижване. Компактно и лесно сгъване.
Техническа информация

SKU: C211200113

  • Код производител: J0508
Предупреждения и инструкции

Столче за хранене Polly Progress KIWI Chicco е чудесен избор за първо столче на вашето дете. Подходящо е за деца от 0 до 3-годишна възраст. Столчето следва растежа на детето и може да се ползва като стол за хранене, шезлонг и седалка с висока облегалка. Тежи 11.6 кг и е компактно, когато се сгъне.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!