Детско столче за кола Quasar Plus, 15 - 36кг

За деца от 15 до 36 кг.

52,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Столче за кола Quasar Plus - група 2/3 (15 - 36KGS) Chicco е удобна и анатомична седалка за кола, която осигурява комфорт за вашето дете по време на неговото пътуване. Това столче на Chicco е много удобно за моментите, в които вашето съкровище е пораснало и сте готови да замените голямото и по-обемно и тежко бебешко столче с лесно преносимата седалка, която дава сигурност на детето, докато е в колата. Лесно може да се сваля и слага в други автомобили и е удобна за пренасяне, тъй като тежи едва 1.1 кг. Начинът на употреба също е напълно удобен – просто поставете столчето за кола Quasar Plus - група 2/3 (15 - 36KGS) на седалката и фиксирайте колана в необходимната позиция. Този артикул е чудесен за деца над 15 кг и може да се използва докато детето стане 36 кг. Осигурете удобство и защита за вашето дете и направете пътуването си на дълги и къси разстояния приятно и напълно безопасно.

Техническа информация

SKU: C210600411

  • Код производител: J0407
Предупреждения и инструкции

Столче за кола Quasar Plus - група 2/3 (15 - 36KGS) Chicco е чудесно предложение за вашето пораснало дете. Подходящо за деца от 15 до 36 кг. Осигурява комфорт и защита. Тежи само 1.1 кг и като се постави върху седалката се фиксири с колана на автомобила.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!