Детско столче за кола Quasar Plus, 15 - 36кг

52,00 лв.
(1) оценки
Chicco Седалка за кола Quasar Plus е подходящ за деца с тегло от 15 до 36 кг, като осигурява едно спокойно и комфортно пътуване. Анатомичната седалка ви позволява да поставите детето в автомобила, като осигурите безопасността му с помощта на стандартният предпазен колан. Тапицерията на седалката може да се сваля лесно и да се пере. Има специален водач, който фиксира колана в правилната позиция.
Техническа информация

SKU: C210600411

  • Код производител: J0407
Предупреждения и инструкции

Столче за кола Quasar Plus - група 2/3 (15 - 36KGS) Chicco е чудесно предложение за вашето пораснало дете. Подходящо за деца от 15 до 36 кг. Осигурява комфорт и защита. Тежи само 1.1 кг и като се постави върху седалката се фиксири с колана на автомобила.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!