Резервен биберон Original Touch 0m+

Резервен биберон Original Touch 0m+

На склад

SKU: F04010001M0053
Мек биберон, изработен от 100% каукук Естествено усещане. Клапа против колики, която редуцира приема на въздух. Бавен поток,1 капка 2 бр. в опаковка
Прочетете повече
Описание
Мек биберон, изработен от 100% каукук, даващ естествено усещае с клапа против колики за редуциране на въздуха .Широката му основа осигурява максимална подкрепа на бебешките устни и улеснява сукането.Бавен поток от една капка. Подходящ е и за други серии шишета Chicco: Well-Being и Perfect5. 0% BRA
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта. 0% BPA според действащото законодателство Проверявайте преди всяка употреба и издърпайте биберона във всички посоки. Сменете при първите признаци на износване или повреда. Във всеки случай е препоръчително да ги смените поне на всеки два месеца. Проверете дали потокът е подходящ за нуждите на бебето.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също