Седалка за тоалетна чиния - костенурка

20,95 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Седалка за тоалетна чиния – костенурка Chicco е подходящ избор за периода, в който детето прави преход от гърне към самостоятелно използване на тоалетната. С приятна и свежа визия, привличаща детското внимание, седалката за тоалетна чиния на Chicco е анатомична, което я прави много удобна и създаваща комфорт. Създадена от висококачествена пластмаса, тя е с гладка повърхност, за лесно и бързо почистване. Лекотата й я прави лесна за пренасяне и може да се сваля след ползване и поставя на удобно място след почистване, благодарение практичната кука, с която е снабдена. Пасва на почти всички видове тоалетни чинии. Може да я вземете и на семейната ви почивка.

Техническа информация

SKU: 211200104

  • Код производител: N0607
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!