Бебешка количка Snappy, 6м+

За бебета над 6 месеца и до 15 кг.

185,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Количка Snappy Chicco e чудесно предложение за лятна количка, предназначена за деца над 6 месеца и до 15 кг. Облегалката може да се регулира в две позиции, а пет точков предпазен колан осигурява защита на вашето дете по време на разходките ви. Благодарение на манервените предни колела, количката Snappy на Chicco осигурява лесното предвижване по неравната настилка. За удобство на вашето дете, сенникът е подвижен, дръжките са меки, а количката се продава с дъждобран, който няма да позволи да бъде намокрено вашето дете, ако времето ви изненада, докато сте на разходка. Като допълнително удобство е и фактът, че количката Snappy Chicco е изключително лека и тежи едва 5.7 кг. Направете разходката с детето ви истинско удоволствие и си подарете забавни мигове заедно.

Техническа информация

SKU: C211200111

  • Код производител: J0304
+ Повече подробности

Количка Snappy Chicco e предназначена за деца над 6 месеца и до 15 кг. Облегалката може да се регулира в две позиции, а пет точков предпазен колан осигурява защита на вашето дете по време на разходките ви. Продава се с включен дъждобран. Количката тежи 5.7 кг.

Предупреждения и инструкции

Количка Snappy Chicco e лятна и е за деца над 6 месеца до 15 кг. Облегалката може да се регулира в две позиции, а пет точков предпазен колан осигурява защита на вашето дете по време на разходките ви. Продава се с включен дъждобран. Колелата са маневрени. Количката тежи 5.7 кг. и е лесна за сгъване.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!