Бебешка количка Snappy, 6м+

Добави към Списък с желани продукти
Толкова малко, колкото 185,00 лв.

Описание на продукта

Подплънки за гърди с термогел са подходящи за майката в периода на кърменето на бебето. Те са меки и анатомични и съдействат за облечкаването на напрежението в женските гърди. Този артикул се грижи за отпушването на млечните канали. Подплънките за гърди с термогел могат да се ползват охладени – за да отпуснат напрежението след кърмене или затоплени, за да стимулират лактацията и да направят по-лесно кърменето. И двата процеса става лесно. Захлаждат се за час в хладилник, а затоплянето става след като подложките се потопят в съд с топла вода за минути. Поставят се съвсем лесно в сутиен за кърмене. Комплектът съдържа 2 броя.

SKU: C211200111
Код производител: J0304

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Количка Snappy Chicco e предназначена за деца над 6 месеца и до 15 кг. Облегалката може да се регулира в две позиции, а пет точков предпазен колан осигурява защита на вашето дете по време на разходките ви. Продава се с включен дъждобран. Количката тежи 5.7 кг.

Количка Snappy Chicco e лятна и е за деца над 6 месеца до 15 кг. Облегалката може да се регулира в две позиции, а пет точков предпазен колан осигурява защита на вашето дете по време на разходките ви. Продава се с включен дъждобран. Колелата са маневрени. Количката тежи 5.7 кг. и е лесна за сгъване.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.