Стъклено шише Original Touch 0м+, 240 мл, момиче

Стъклено шише Original Touch 0м+, 240 мл, момиче

На склад

SKU: F04010001M0043
Биберон-100% естествен каучук. Стъклено шише Ергономична форма Опаковка от рециклиран картон Меки и топли цветове Бавен поток,1 капка
Прочетете повече
Описание
Natural sense - от сърцето на природата, с грижа за околната среда Шишето Chicco Original Тouch е висококачествената стъклена бутилка с мек и естествен биберон, изработен от 100% естествен каучук. Широката основа на каучуковия биберон се адаптира към бебешките устни, подпомагайки засмукването. С антиколик система за редуциране на въздуха Стъклено шише – устойчиво на висока температура и стерилизация,ергоночична форма удобна за малките ръчички Топли,меки цветове за натурално усещане Опаковка от рециклиран картон с грижа за околната среда.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също