Дуо Stylego Up Crossover

1 440,00 лв.
(1) оценки
Chicco Комбинирана количка Style Go Up Crossover е специално проектирана за модерни родители с вкус към комфорта и дизайна. Чудесен избор от първия ден на бебето и е подходяща за деца до 15 кг. Комплектът включва количка със седалка, олекотен кош за новородено, чувалче за крачета, чанта и дъждобран. Кошът за новородено е олекотен и е подходящ от 0 до 6 месеца. С удобна дръжка за носене, голям сенник и покривало, които осигуряват максимална защита на новороденото. Отвътре е просторен, осигурява добра циркулация на въздуха и достатъчно място за бебето. Кошът може да се обръща в по посока и обратна на движението. Също така има възможност за регулиране на наклона на бебето, изключително подходяща функция при бебета с рефлукс. Кошът за след шестия месец на бебето е лек, удобен и функционален. Изработен е с внимание към детайлите, снабден с обезопасителни колани и седалка с три позиции. Кошът може да се позиционира по или обратна на движението. Големият сенник осигурява добра защита от слънце и вятър. Тегло на количката с летния кош: 11.5кг

Размери сгъната: 50х81х44см

Размери разгъната: 107х50х96см

Техническа информация

SKU: C211200161

  • Код производител: J0206
  • Промоция от:: 29.03.2021 г.
  • Промоция до:: 4.04.2021 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!