Универсално зимно чувалче

Подходящо за деца до 18-месечна възраст

109,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Универсално зимно чувалче Chicco е идеално за зимната разходка на вашето бебе. Бъдете сигурни, че в него детето ви ще се чувства уютно и спокойно може да поспи и събере сили за да изкарате заедно един пълноценен ден. Направете разходката си и в по-студените зимни дни спокойни и нежни. Мекото зимно чувалче на Chicco е меко, стилно и дава перфектен комфорт на вашето най-скъпо същество. Без да се притеснявате, че може да се простути, разходете го навън, защото всяко дете се нуждае от чист и свеж въздух. Чувалчето е подходящо за деца до 18-месечна възраст като не забравяйте да прекарате коланите на количката през прорезите му за максимална сигурност. Напълно лесно и удобно за използване, подарете грижа за бебето си.

Техническа информация

SKU: 211100124

  • Код производител: J0804
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!