Проходилка Walky Talky

Подходяща за деца над 6 месеца с тегло до 12 кг.

199,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Проходилка Walky Talky Chicco е чудесно предложение за периода, в който вашето дете се учи да ходи и опознава света около себе си. Освен като помощник в първите стъпки, проходилката ще забавлява бебето с играчки, активиращи неговото конгнитивно развитие. С 3D забавления, може дълго време да оставите вашето дете необезпокоявано да си играе и намира сам занимания. Арката с играчки може да бъде прибрана или да се остави детето да се забавлява с нея.Също така проходилката Walky Talky на Chicco се грижи и за безопасността на малкото, благодарение на 6 стопера в долната част на проходилката. Седалката е удобна, дава чувство за упора и сигурност и се регулира на три нива, в зависимост от растежа на детето. Проходилката Walky Talky Chicco се прибира лесно като сгъната не заема много място.

Техническа информация

SKU: C211200122

  • Код производител: J0704
+ Повече подробности

Проходилка Walky Talky Chicco е подходяща за деца над 6 месеца с тегло до 30 кг. Създаден в помощ при първите стъпки на детето. Има и активен център, снабден с много играчки, които му позволяват дълго да се забавлява с него. Снабден е в долната част на проходилката с 6 стопера, а като се прибира е компактна и не заема много място.

Предупреждения и инструкции

Проходилка Walky Talky Chicco е подходяща за деца над 6 месеца с тегло до 30 кг. Този артикул е верен помощник в първите стъпки на вашето бебе, като съдържа и играчки с много забавления. Грижи се и за безопасността с 6 стопера в долната част и лесно се сгъва.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Други потребители са разгледали също...

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!