Проходилка Walky Talky

Добави към Списък с желани продукти
Толкова малко, колкото 239,00 лв.
Стилен и семпъл модел, който осигурява максимална сигурност и комфорт. Активният център ще стимулира конгнитивното развитие на детето. Към активния център е добавена арка с играчки, който може да е вдигнат, за да забавлява детето или бъде прибран. Удобната седалка осигурява максимален комфорт и опора при първите стъпки на детето. Седалката може да бъде регулирана в три различни нива, за да може да пасне на всяко едно бебе, така че да може да достига пода с крачетата си. Стопери за застопоряване и против хлъзгане и 4 колела. Подходяща за деца над 6 месеца до 36 месеца.
SKU: C211200122
Код производител: J0704

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Проходилка Walky Talky Chicco е подходяща за деца над 6 месеца с тегло до 30 кг. Създаден в помощ при първите стъпки на детето. Има и активен център, снабден с много играчки, които му позволяват дълго да се забавлява с него. Снабден е в долната част на проходилката с 6 стопера, а като се прибира е компактна и не заема много място.

Проходилка Walky Talky Chicco е подходяща за деца над 6 месеца с тегло до 30 кг. Този артикул е верен помощник в първите стъпки на вашето бебе, като съдържа и играчки с много забавления. Грижи се и за безопасността с 6 стопера в долната част и лесно се сгъва.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.