Каучуков физиологичен биберон за хранене Well-Being, 4 капки, 6м+, 2 бр

8,27 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Физиологичен биберон каучук, кръстат, 2 бр Chicco е подходящ за деца над 6-ия месец. Този артикул е снабден с анти-колик система, която не позволява на бебето да изпита дискомфорт по време и след хранене. Все пак имайте предвид, че този биберон позволява по-бързото приемане на храна и е подходящ за по-големи деца. Формата му има връх, набодобяващ зърното на женска гръд и доближава бебето до естественото усещане за кърмене. Физиологичният биберон каучук, кръстат, произведен от Chicco е създаден от висококачествен каучук, който го прави еластичен и лесен за почистване. В комплекта ще откриете два броя биберони, които могат да се използват дълго време. Изборът на биберон е изключително важен за бебето ви, тъй като от това зависи пълноценното му и спокойно хранене.

Техническа информация

SKU: 210900123

  • Код производител: N0227
  • Промоция от:: 29.03.2021 г.
  • Промоция до:: 4.04.2021 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Други потребители са разгледали също...

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!