Детско столче за кола Youniverse, 9 - 36кг

Подходящо е за деца от 9 кг до 36 кг.

450,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Столче за кола Youniverse е идеален избор за столче за кола, който ще носи комфорт и сигурност на детето по време на пътуванията ви на дълги и къси разстояния. Подходящо е за деца от 9 кг до 36 кг. Удобно, компактно, меко.Има 5-точков предпазен колан, както и 3 позиции за регулиране на седалка. Облегалката също така се движи с порастването и на детето. В столчето за кола Youniverse детето може да спи спокойно, докато пътувате. Не на последно място, този артикул има и допълнителна защитна система - Ѕіdе Ѕаfеtу Ѕуѕtеm, за максимална сигурност при страничен удар. Доверете се на столчето за кола и направете вашето пътуване безопасно и приятно.

Техническа информация

SKU: C210600412

  • Код производител: J0409
+ Повече подробности

Столче за кола Youniverse създава комфорт и осигурява безопасност за вашето дете на дълги и къси разстояния. Меко, удобно, на него може да се спи приятно и да направи пътешествията ви спокойни.

Предупреждения и инструкции

Столче за кола Youniverse е подходящо за деца от 9 кг до 36 кг. Има 5-точков предпазен колан, както и 3 позиции за регулиране на седалка.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!