Детско столче за кола Youniverse, 9 - 36кг

450,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Аспиратор за нос – класически служи за внимателно изсмукване на секретите от носа на бебето. По съвсем лек и нежен начин, този аспиратор изсмуква ненужното в нослето и ще помогне на детето да диша свободно като премахне пречещите му секрети. Силиконовите накрайници могат да се стерилизират, за да бъде хигиената към детето ви сигурна. Аспираторът има тесен връх, грижещ се за сигурността на бебето, непозволявайки дълбоко проникване в нослето. Комплектът е снабден и с още един резервен адаптор и е подходящ за бебета от най-ранна възраст 0м+.

Техническа информация

SKU: C210600412

  • Код производител: J0409
+ Повече подробности

Столче за кола Youniverse създава комфорт и осигурява безопасност за вашето дете на дълги и къси разстояния. Меко, удобно, на него може да се спи приятно и да направи пътешествията ви спокойни.

Предупреждения и инструкции

Столче за кола Youniverse е подходящо за деца от 9 кг до 36 кг. Има 5-точков предпазен колан, както и 3 позиции за регулиране на седалка.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!