Предпазители за контакти 10 бр

Предпазители за контакти 10 бр

На склад

SKU: F04190003M0004
Лесни за поставяне Безопасни 10 бр. в опаковка
Прочетете повече
Описание
Предпазители за контакти на Chicco са изключително подходящи за периода, в който децата опознават света около себе си и са готови да направят своите първи опити в пълзенето и прохождането У дома е от съществено значение да имате предпазители за контакти . По време на своите проучвания в къщата много често се случва детето да бъде привлечено от контактите и да се опитва да пъхне пръстите си или малки метални предмети в дупките. Освен да възпитавате детето да не доближава контактите, е полезно да ги затворите със съответните предпазители за контакти. . Комплектът включва 10 броя предпазители. Те се поставят лесно, но дете няма да може само да ги премахне, което ги прави напълно безопасни.
Код производител: N0506
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта. Сваля се само с доставените специални ключове
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също