Крем п/в подсичане Baby Moments 0м+,100 мл

Крем п/в подсичане Baby Moments 0м+,100 мл

На склад

SKU: F04080001M0005
84 % натурални съставки Мека консистенция с добавено маслиново масло Висок бариерен ефект. С пантенол за ренегериране на бебешката кожа. Дерматологично тестван. Туба изработена от 50 % рециклирана пластмаса.
Прочетете повече
Описание
Кремът против подсичане Baby Moments на Chicco е с 84 % съставки с естествен произход Грижи се кожата в зоната на пелените да остане суха и добре защитена Нова формула с 15 % цинков оксид за по -висок бариерен ефект. Мека консистенция с добавено маслиново масло за по - лесно нанасяне. Създава защитен , дищащ слой. Пантенолът помага за регенерирането на бебешката кожа. Дерматологично тестван продукт. Без парфюм Опаковка от рецклиран картон, туба от 50 % рециклирана пластмаса ,с грижа за околната среда. Опаковката може да се рециклира отново чрез изхвърляне в отделно събиране.
Код производител: C0205
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също