Проходилка 123 Baby Walker

Проходилка 123 Baby Walker

На склад

SKU: F04140001M0002
Многофункционална проходилка 123 Baby Walker 6м+ Може да се използва като проходилка (6м+), първи стъпки(9м+) и играчка за яздене (12м+) до 3-годишна възраст. Оборудван с електронен панел за игра, който да забавлява детето. 2 нива на височина. Снабден с неплъзгащи се предпазни крачета.
Прочетете повече
Описание
Многофункционална проходилка Chicco 123 Baby Walker 3-1 6м+ Следва развитието и първите стъпки на вашето дето от 6м+ до 36 м. Може да се използва като проходилка (6м+), първи стъпки(9м+) и играчка за яздене (12м+) до 3-годишна възраст. Оборудван с електронен панел за игра, който да забавлява детето. 2 нива на височина във всичките конфигурации. За по-голяма безопасност и сигурност е снабдена с неплъзгащи се предпазни крачета.
Повече подробности: Код на продукта : Размери В Отворено Състояние : 68 X 75 X 50 см. Нето Тегло На Продукта : 9,8 Кг Размери На Опаковката : 80 X 73.5 X 25 см. Тегло На Опаковката : 10,5 Кг Хомологация : 6м - 36м / 12kg Батерии : 2 X AА 1.5V
Код производител: J0703.1
Цвят: Orange
Характеристики
Мултифункционална (6 M – 3 ГОДИНИ) Chicco 123 проходилка, следва растежа на вашето дете. От 6 месеца може да се използва като проходилка, от 9 месеца става играчка за прохождане, а от 12 месеца нататък се трансформира в играчка за яздене. ЕЛЕКТРОНЕН ПАНЕЛ ЗА ИГРА Използваем и в трите конфигурации, панелът за играчки се състои от светлини, звуци и забавни дейности като мобилен телефон и изскачащ герой ЕРГОНОМИЧНО СЕДЛО Когато се използва в режим на играчка за яздене, той разполага с удобно седло, което лесно се монтира или премахва, ако е необходимо. РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА Chicco 123 може да се регулира на височина в две позиции, за да се адаптира към растежа на детето и към различните конфигурации ПРЕДПАЗНИ СПИРАЧКИ 7-те неплъзгащи се стопера гарантират максимална безопасност при използване, спиране и блокиране на проходилката в близост до стълбите.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също