Почистващи кърпички за залъгалки 0м+,16 бр.

Почистващи кърпички за залъгалки 0м+,16 бр.

На склад

SKU: F04110001M0001
Кърпички с почистващо действие - 16 броя. Идеални за почистване на залъгалки и биберони без сапун и вода. След употреба не е необходимо изплакване. Не съдържат алкохол, парфюм, сапун или парабени.
Прочетете повече
Описание
Идеални за почистване на биберони, залъгалки и дребни предмети . Практичната отворена и затворена опаковка гарантира свежест, а джобният формат ви позволява винаги да носите кърпичките със себе си. Деликатната и безвкусна формула не се възприема от вкуса и мириса на бебето. Не съдържа парабени и не съдържа алкохол и сапун. След употреба не е необходимо изплакване. Много подходящи и практични ,когато сте на път или на места без течаща вода.
Код производител: 7921
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също