Електрически стерилизатор 3в1

Електрически стерилизатор 3в1

На склад

SKU: F04230001M0005
Стерилизира до 6 шишета за хранене. Може да се използва в цял размер и в компактен размер. Ефективен - унищожава до 99.9 % бактерийте. До 24 часа държи стерилни аксесоарите ако не се отваря капака Стерилизира за 5 минуи /не е включено времето за загряване на водата / Горната част може да се използва в микровълнова печка
Прочетете повече
Описание
Стерилизирането през първите месеци от живота на бебето (до 6/7-ми месец) е важно, тъй като имунитетът му е слаб и всичко, което е в контакт с устата му, може да бъде проводник за инфекция: биберони, залъгалки, шишета, малки играчки. Възможни са различни методи за стерилизация: Ел. Стерилизатор Chicco 3-1 стерилизира до 6 шишета за хранене за 5 минути (без времето за загряване на водата). Автоматично изключване в края на стерилизацията. Ефективен убива 99,9% от вредните бактерии в домакинството. Принадлежностите остават стерилни в рамките на 24 часа, ако капакът не се отваря. Може да се използва в 2 конфигурации: компактен или в пълен размер.Горната част може да се използва като стерилизатор за микровълнова печка Ел. Стерилизатор Chicco 2-1 е универсален, без обособени гнезда и даа възможност да се стерилизират всякакви модели шишета ,биберони и залъгалки и дребни предмети, както и помпи за кърма
Повече подробности:

REF 00007391000000

Модел: 06782 220-240V~ 50-60Hz

600 W

Код производител: N0703
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта и инструкциите за употреба. Почиствайте регулярно нагревателя на стерилизатора , според инструкциите за употреба на уреда , по този начин ще се предоврати натрупването на котлен камък ,което гарантира правилното функциониране на уреда.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също