Препарат за шишета и съдове 300 мл

Препарат за шишета и съдове 300 мл

На склад

SKU: F04110001M0003
Препарат за съдове и шишета 0м+ , 300 мл. Формулата с 98% естествено извлечени съставки Дерматологично тестван върху чувствителна кожа. Тестван на никел. Без оцветители и парфюми
Прочетете повече
Описание
Chicco Препарат за почистване на шишета и съдове, 0м+ С 98% естествено получени съставки. Тестван за никел. Тестван за 1,4-диоксан. Нежен препарат за миене на ръка, специално формулиран за шишета за хранене, залъгалки и бебешки съдове за хранене. Формулата с естествено получени съставки ефективно отстранява петната, оставяйки продуктите чисти и хигиенизирани. Без оцветители и аромати. Дерматологично тестван върху чувствителна кожа.
Код производител: 957
Инструкции
Благодарение на двустранното залепване, с което са оборудвани, приложението е много лесно
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също