Паста за зъби ябълка&банан 6-24м, 50 мл,

Паста за зъби ябълка&банан 6-24м, 50 мл,

На склад

SKU: F04040001M0002
Без Флуорид С ксилитол Ниско абразивна формула
Прочетете повече
Описание
Помага за предотвратяване на зъбен кариес благодарение на натриев флуорид (1000 ppm F-) и ксилитол. Не уврежда емайла на млечните зъби, благодарение на нискоабразивната формула. Вкусът на ябълка и банан е идеален за бебета по време на периода на отбиване. Вкусът на ябълка и банан отговаря на вкуса на бебето в тази възрастова фаза, за да помогне на родителите да превърнат устната хигиена в приятно ежедневие. БЕЗ ФЛУРИД Подходяща е от 6м+ до 24 м. 50 мл.
Код производител: C0104
Характеристики
НИСКО АБРАЗИВНА ФОРМУЛА Формула, тествана за защита на зъбите на вашето дете НАТРИЕВ ФЛУОРИД И КСИЛИТОЛ Пастата за зъби Chicco се бори с образуването на зъбен кариес благодарение на натриев флуорид и ксилитол КОЛИЧЕСТВО ВЪРХУ ЧЕТКАТА ЗА ЗЪБИ 6m-24m: размер на оризово зърно, 2 пъти на ден; 2-5г.: размер на грахово зърно, 2 пъти на ден
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също