Четка за зъби, 6м+, момче

Четка за зъби, 6м+, момче

На склад

SKU: F04040001M0004
Заоблена глава и тънка шия Иновативни меки влакна със „заострена технология“, Ергономична форма С включено предпазно капаче за по добра хигиена.
Прочетете повече
Описание
Четка за зъби Chicco е първaта четка за вашето бебе.Подходяща от 6 м+ до 36м. Лесен начин да започнете да се учите как да се грижите за устната хигиена от първите месеци от живота. За устната хигиена трябва да се полагат грижи от най-ранна възраст, още преди появата на зъбките. Линията Chicco за орална хигиена е проектирана да отговори оптимално на нуждите на децата през всички етапи от тяхното израстване, още от първите дни. Заоблена глава и тънка шия, предназначени за малката уста на бебето. Иновативните изключително меки влакна със „заострена технология“ са нежни към раздразнените венци и изключително меки за деликатно действие, като същевременно осигуряват правилно почистване на млеечните зъби. Вратът е леко наклонен, за да достигне задните ъгли на устата. С голяма, мека дръжка против хлъзгане, която може лесно да се хване от мама, татко и деца. Забавните декорации ще накарат малките да се усмихнат. . Включено предпазно капаче.
Код производител: C0107
Характеристики
ОФОРМЕНА И ЗАОБЛЕНА ГЛАВА С ТЪНКА ШИЯ. Лесно дори най-трудните ъгълчета на малката уста на бебето ЗАОСТРЕНИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЕКИ КОСЪМЧЕТА за нежно почистване на венците и зъбите на бебето С ПРЕДПАЗНО КАПАЧЕ За гарантиране на по-голяма хигиена. ЗАОСТРЕНА ТЕХНОЛОГИЯ Меки влакна с микрофини краища
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също