Мека силиконова лъжичка, 6+м

Мека силиконова лъжичка, 6+м

На склад

SKU: F04030001M0002
Мек и гъвкав силикон Лесна и безопасна за използване 0% BRA 1 бр. в опаковка
Прочетете повече
Описание
Изработена от мек силикон, лъжицата е предназначена за отбиване на бебета от 6 месечна възраст МЕКА И ГЪВКАВА: Мекият и гъвкав силиконов накрайник осигурява максимална деликатност на венците по време на хранене ЛЕСЕНA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Формата на върха, ергономичната дръжка и специфичната извивка ви позволяват да храните по най-лесния и правилен начин ДЪЛГА ДРЪЖКА: Дръжката е дълга и ергономична, за да улесни хващането и движението по време на прилагане на бебешка храна ВИСОКА ХИГИЕНИЧНОСТ: Накрайникът остава повдигнат от масата, когато се постави върху нея, така че да се гарантира висока хигиена при всеки повод БЕЗ BRA: Детската лъжица Chicco е направена с 0% BRA в съответствие с действащото законодателство Може да я носите навсякъде с вас, дори по време на разходка. Снабдете се с всичко необходимо за пълноценното хранене на вашето дете.
Повече подробности: Подходящ За Съдомиялна Машина Произведено В Италия
Код производител: N0413
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също