Кърпички за кърмачки, 72 бр.

Кърпички за кърмачки, 72 бр.

На склад

SKU: F04330001M0004
-18%

Период на промоцията: 14.06.2024 - 14.07.2024

Пчистват и увлажняват кожата Запазват микрофлората Без изплакване Дерматологично тествани
Прочетете повече
Описание
Кърпичките за гърди Chicco с глицерин и витамин Е овлажняват и защитават естествените защитни сили на кожата ПОЧИСТВА И ОВЛАЖНЯВА: Те почистват кожата на гърдите, докато витамин Е и глицерин помагат за защитата на естествената защита на кожата на гърдите. ЗАПАЗВА МИКРОФЛОРАТА: Съдържа активен пребиотик, който запазва и укрепва защитната микрофлора, безопасно и ефективно. НЯМА НУЖДА ДА ИЗПЛАКНЕТЕ ГЪРДИТЕ: Безопасен, абсолютно без мирис и вкус: 0% парабени, феноксиетанол, алкохол, аромати. ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН: Може да се използва преди и след кърмене, дерматологично и микробиологично тестван Особено практични за път, нощем и места без течаща вода
Повече подробности: Код на продукта : Произведено В Италия
Код производител: N0118
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също