Активна гимнастика 3-1 Magic forest

Активна гимнастика 3-1 Magic forest

На склад

SKU: F04150001M0001
Активна гимнастика – 60/80 см Три продукта в един : 1.Класическа активна гимнастика 2.Арка за легло –лесна , безопасна и универсална фиксираща система , съвместима с повечето легла с широчина 60-70 см. 3.Панел за легло Три меки откачащи се играчки
Прочетете повече
Описание
АКТИВНА ГИМНАСТИКА 3-1 MAGIC FOREST Активна гимнастика – 60/80 см Три продукта в един : 1.Класическа активна гимнастика 2.Арка за легло –лесна , безопасна и универсална фиксираща система , съвместима с повечето легла с широчина 60-70 см. 3.Панел за легло Три меки откачащи се играчки Мек пълнеж за повече комфорт. Текстил , който може да се пере в перална машина. Помага на децата да се научат да контролират собственото си тяло и да опознават пространството около себе си. Помага на децата да започнат да развиват координационни умения, както и различни сетивни и двигателни умения. Детето се научава да проследява движещи се обекти и да различава формите и цветовете. Вниманието им се привлеча от ярки и контрастни цветове.
Повече подробности: Код на продукта : Размери : 60 X 80 X 45см. Размери На Опаковката : 30X 10 X 40 см.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта Това е медицинско изделие
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също