Активна гимнастика Хипо

Подходящ за деца след 3-ия месец

90,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Активна гимнастика Хипо Chicco е идеален избор за вашето бебе в моментите, когато сте си у дома и искате детето ви да има шанс да се забавлява спокойно и самостоятелно. Този артикул ще му бъде верен и любим приятел като съвсем естествено ще съдейства за развитие на неговата финна моторика. Сладкият Хипо си има приятна компания от жабка, костенурка и водно конче, като всяко едно от животинките имат своя функция за стимулиране на слуховите и зрителни сетива на вашия мъник. Всяка една от играчките може да се откача и отново да се закача за столче за автомобил, количка, кошара или легло. Подарете си спокойствие и забавни моменти с активната гимнастиха Хипо на Chicco.

Техническа информация

SKU: 210501007

  • Код производител: T0402
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!