Аспиратор за нос - физиологичен

14,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Аспиратор за нос – физиологичен Chicco е практичен уред, с който лесно ще премахнете секретите от нослето на вашето бебе в периода, в който то още не знае как само да се освободи от тях. Съвсем леко и нежно, аспираторът за нос, произведен от Chicco е лесен за използване и е направен от меки материали, предпазващи нослето на детето ви. Съдействайте на вашето бебе да диша спокойно и да се чувства добре. Артикулът е снабден с еднократни гъвкави върхове и филтри, които позволяват най-добрата защита и хигиена на детето ви. Комплектът се състои от аспиратор с 3 накрайника и се събира в практична торбичка, която позволява уредът да е винаги с вас, когато ви потрябва. Все пак имайте предвид, че преди употреба е хубаво да прочетете упътването за правилното използване на уреда.

Техническа информация

SKU: 210900168

  • Код производител: N0614
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!