Аспиратор за нос - класически

Аспиратор за нос - класически

На склад

SKU: F04210001M0008
Ергономична форма Мек накрайник Лесен за използване Деликатен към бебешката кожа
Прочетете повече
Описание
Аспиратор за нос – класически служи за внимателно изсмукване на секретите от носа на бебето.Предлага незабавно решение за майките за поддържането на носа чист и позволява бебето да диша свободно, като по този начин улеснява спането и храненето. По съвсем лек и нежен начин, този аспиратор изсмуква ненужното в нослето и ще помогне на детето да диша свободно като премахне пречещите му секрети. Аспираторът има тесен връх, грижещ се за сигурността на бебето, непозволявайки дълбоко проникване в нослето. Комплектът е снабден и с още един резервен адаптор и е подходящ за бебета от най-ранна възраст 0м+.
Код производител: N0615
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също