Аспиратор за нос - класически

6,50 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Аспиратор за нос – класически Chicco е важен уред, с който да се снабдите в периода, в който вашето бебе все още не знае как само да се освободи от секретите в нослето си. По съвсем лек и нежен начин, този аспиратор изсмуква ненужното в нослето и ще помогне на детето да диша свободно като премахне пречещите му секрети. Силиконовите накрайници могат да се стерилизират, за да бъде хигиената към детето ви сигурна. Аспираторът за нос – класически, произведен от Chicco има тесен връх, грижещ се за сигурността на малкото, непозволявайки дълбоко проникване в нослето. Комплектът е снабден и с още един резервен адаптор и е подходящ за бебета от най-ранна възраст. Все пак имайте предвид, че преди употреба е хубаво да прочетете упътването за правилното и безопасно използване на уреда.

Техническа информация

SKU: 210900169

  • Код производител: N0615
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!