BABY GARDENER играчка за прохождане

BABY GARDENER играчка за прохождане

На склад

SKU: F04140001M0008
Сортер с ергономична форма . Активни играчки . Ергономична дръжка . Големи колела за максимална стабилност. Със светлини и мелодии, които стимулират първите крачки на детето.
Прочетете повече
Описание
Chicco Baby Gardner 2в1 първи стъпки със забавен интерактивен електронен център за дейности; помага на децата да се научат да ходят безопасно Стимулира ръчните координационни умения на вашето дете благодарение на многобройните включени дейности: интеракт
Код вносител: T0404
Характеристики
ПЪРВИ СТЪПКИ Големите колела увеличават стабилността, а голямото пространство за краката улеснява децата да започнат да правят първите си стъпки безопасно. АКТИВЕН ЦЕНТЪР Забавни електронни заключващи се форми с 3 различни форми, въртящо се слънце с дрънкалки и движеща се калинка
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също