Дъждобран за количка

Може да се поставя върху много видове бебешки колички

40,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Дъждобран за количка Chicco лесно се поставя върху количката на вашето бебе и ви позволява да излезете с него спокойно и да го разходите в парка или планината без да се притеснявате, че ще бъде намокрено. Ако дъждът ви изненада, бъдете сигурна, че детето ви е добре защитено. Дъждобранът за количка на Chicco покрива добре и плътно цялата количка като ви прави независима от времето навън. Универсалната й форма позволява този дъждобран да бъде поставен на различни видове детски колички. Не се лишавайте от този важен аксесоар, за да бъде излизането ви с вашия мъник спокойно и защитено.

Техническа информация

SKU: 211100123

  • Код производител: J0803
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!