Детска играчка Чесалка гумени рибки

Детска играчка Чесалка гумени рибки

На склад

SKU: F05010001M0003
Лесна за хващане Изработена от гума и мека пластмаса Перфектена за успокояване на възпалени венци по време на периода на никнене на зъбите на децата
Прочетете повече
Описание
Чесалка гумени рибки Chicco е подходяща играчка за бебета над 3 месеца. Изработена е от мека гума, което я прави напълно безопасна. Този артикул се почиства изключително бързо. Много лесно се захваща и с него бебето може да чеше венците си, които се подготвят за появата на първите зъбки. Освен това, чесалката гумени рибки от марката Chicco е с приятна форма, а трите рибки, закачени на нея са с различни наситени цветове, които привличат детското внимание и стимулират зрителните сензори на детето.
Код производител: T0203
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също