Детска играчка Чесалка - Калинка, светеща

Детска играчка Чесалка - Калинка, светеща

На склад

SKU: F05010001M0002
Лесна за хващане. Подходяща за чешане на венците Развива координационни умения Светлинни ефекти Сензор за движение ,активиращ мигащи светлини.
Прочетете повече
Описание
Светеща Чесалка - калинка Chicco е подходяща за деца след 3-ия месец. Тя е интересна и колоритна с многото си цветови нюанси. Бебешката играчка с формата на калинка ще плени вашето бебе в моментите, в които то има нужда от забавни емоции и изучава света и чрез устата си. Успокоява възпалените си венци преди появата на първите млечни зъбки. Също така светещата чесалка – калинка на Chicco провокира и зрителните умения с многото си цветови комбинации и премигващи светлини, които все пак са меки и не дразнят зрението.
Повече подробности: Размери продукт (см): 13 х 23 х 13
Код производител: T0202
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също