Детска играчка Чесалка - Калинка, светеща

21,99 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Светеща Чесалка - калинка Chicco е подходяща за деца след 3-ия месе[. Тя е интересна и колоритна с многото си цветови нюанси. Бебешката играчка с формата на калинка ще плени вашето бебе в моментите, в които то има нужда от забавни емоции и изучава света и чрез устата си. В този етап вашето съкровище има нужда да успокоява възпалените си венци преди появата на първите млечни зъбки. Също така светещата чесалка – калинка на Chicco провокира и зрителните умения на малкото с многото си цветови комбинации и премигващи светлини, които все пак са меки и не дразнят зрението.

Техническа информация

SKU: 210900224

  • Код производител: T0202
  • Промоция от:: 27.11.2020 г.
  • Промоция до:: 29.11.2020 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!