Детска играчка чесалка - Ключове

8,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Чесалка - ключове Chicco е и грачка подходяща за деца след 3-ия месец. Забавно предложение за вашето бебе, което привлича вниманието му с колоритните си цветове и така съдейства за развитието на визуалните умения на мъника, а също така му помага по време на появата на първите му зъбки като успокоява венците. Чесалката за ключове на Chicco включва три ключа, номерирани до три и при добро изчистване, може спокойно да оставите вашето съкровище да си чеше венците и да се забавлява. Този продукт ще съдейства на детето този период на растене на зъбки да мине по-лесно и възможно по-спокойно.

Техническа информация

SKU: 210900223

  • Код производител: T0201
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!