Детска играчка кула с рингове

Подходящ след 9-ия месец

20,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Рингове Chicco е чудесен избор за играчка за вашето дете след навършването на неговите първи 9 месеца. Привлича внимание с цветовото си разнообразие, ринговете на Chicco представляват кула с много кръгчета в различна големина, като детето постепенно ще научи, че те се редят по големина, за да се направи кула. Оставете детето само да опознава света около себе си и да научава много за него именно чрез играта. По забавен и естествен начин то ще изпробва сръчността си и ще насочи уменията си за да създаде кулата по начина, по който той го вижда най-добре. Насладете се на играта му и наблюдавайте смело неговото развитие и нови умения в областта на финната моторика. Ринговете Chicco могат да заемат вниманието му за дълго време. Лесно преносимо, тази играчка може да носите навсякъде със себе си, за да е близо и до бебето ви.

Техническа информация

SKU: 210501004

  • Код производител: T0104
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!