Дигитална елетронна везна

Дигитална елетронна везна

На склад

SKU: F04230001M0009
Мери бързо , лесно и точно . От 30гр.до 20 кг. LSD дисплей Запаметява последното измерено тегло. Taрo функция ,която отчита тежеста на пелената. Изключва се автоматично след 30 сек.при бездействие.
Прочетете повече
Описание
Дигиталната,електронна везна на Chicco е ергономичена и компактена, тя ви помага да следвате растежа на вашето дете още от първите дни с капацитет, вариращ от 30 g до 20 kg. Изключително точна при откриване дори на малки вариации в теглото, позволява лесно визуализиране на теглото, благодарение на големия LCD дисплей. Оборудван със сложна система, която стабилизира теглото на детето, дори когато се движи. Запомнянето на последното претегляне и функцията за тара, която позволява използването на пелена по време на измерването. Изключва се автоматично след 30 сек.при бездействие.Показва заряда на батерията
Код производител: N0710
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също