еко+ Дрънкалка - бухалче

еко+ Дрънкалка - бухалче

На склад

SKU: F05090001M0001
Лека и лесна за хващане Развива двигателните и сетивни умения Направена от 80 % рециклирана пластмаса и био пластмаса от растителни източници. Чесалка без боя Произведена в Италия
Прочетете повече
Описание
Грижата за децата означава и грижа за околната среда в която те растат! Лека и лесна за хващане.Развива двигателните и сетивни умения. Сладка дрънкалка във формата на бухал с 6 цветни пръстена в различни текстури, за да забавлявате вашите бебета. Лек и лесен за хващане, идеален за най-малките Изработен от 80% рециклирана пластмаса и биопластмаса от растителни източници. Чесалка без боя,рециклируема опаковка. Произведена в Италия.
Повече подробности: Размери : 6 X 4 X 8 см Размери На Опаковката : 14 X 5 X 17.5 см
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също