еко+ Кула с чаши 2-1

еко+ Кула с чаши 2-1

На склад

SKU: F05100001M0005
Сортер -5 чаши и 5 различни форми с различни цветове. Помага за опознаването на цветовете , формите и размерите . Развива координационните умения. Чаши с различна текстура. Направено от рециклирана пластмаса . Произведено в Италия.
Прочетете повече
Описание
Нашата класическа кула с чаши, вече устойчива, изработена от 80% рециклирана пластмаса Детето се забавлява, като подрежда петте чаши с намаляващ размер, за да построи цветна кула или може да вмъкне петте геометрични фигури в съответните дупки във всяка чаша. Освен това то може да се забавлява, като поставя чашите една в друга, от най-голямата към най-малката, точно като матрьошка, за да ги съхранява. Помага за развитието на когнитивни умения, координация око-ръка и логическа асоциация. Кула с чаши 2-1 е играчка за сортиране на форми и подреждане, 5 чаши и 5 различни форми с различни цветове. Помага за опознаването на цветовете , формите и размерите . Чаши с различна текстура. Направено от рециклирана пластмаса . Произведено в Италия. Рециклируема опаковка. С избора на този продукт и неговата опаковка вие подкрепяте отговорното управление на горите в света. 80% рециклирана пластмаса от промишлен скрап.
Повече подробности: Размери : 12 X 12 X 38 см Размери На Опаковката : 15 X 15.5 X 23 см Тегло На Опаковката : 0.480кг
Характеристики
ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА Със своя двоен режим на игра това е най-богатата версия на класическата играчка за подреждане; помага за развитието на когнитивни умения, координация око-ръка и логическа асоциация благодарение на 5-те подреждащи се чаши и 5-те цветни форми ЧАШИ, КОИТО МОГАТ ДА СЕ ПОДРЕЖДВАТ 5 цветни чаши с намаляващ размер, подредете ги от най-голямата към най-малката, за да образувате кула Всяка чаша има дупка със специфична форма; детето може да вмъкне 5-те цветни геометрични фигури в съответните пространства ИГРА ТИП МАТРЬОШКА Детето също ще може да играе, като поставя чашите една в друга, от най-голямата към най-малката, точно като матрьошка, за да ги съхранява и сортира, без да губи място
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също