еко+ Люлеещо се динозавърче 2-1

еко+ Люлеещо се динозавърче 2-1

На склад

SKU: F05100001M0006
Играчка за сортиране и балансиране на форми . Развива координационните и когнитивни умения с три различни активности. 6 цилиндъра и 3 различни формички в различни цветове. Произведено в Италия.
Прочетете повече
Описание
Игра на форми и баланс, която стимулира координацията око-ръка, когнитивните и логическите умения на детето, благодарение на 3-те дейности с 6-те цилиндъра и 3-те цветни геометрични фигури. В играта за балансиране детето трябва да постави 6-те цилиндъра на гърба на Дино, за да предотврати изпадането на динозавъра в дисбаланс и цилиндрите от падане В пъзел играта той може да постави 3-те цветни геометрични фигури, всяка с релефно животно, в съответните пространства. В дейността за подреждане той се забавлява да подрежда 6-те цветни цилиндъра един върху друг, от най-големия до най-малкия, за да построи истинска кула Направено от рециклирана пластмаса.Произведено в Италия. Рециклируема опаковка. С избора на този продукт и неговата опаковка вие подкрепяте отговорното управление на горите в света. 80% рециклирана пластмаса от промишлен скрап.
Повече подробности: Размери : 21 X 8 X 14 см Размери На Опаковката : 21 X 8 X 23 см
Характеристики
ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА Игра сортер и бабанс, която стимулира координацията око-ръка, когнитивните и логически умения за асоцииране благодарение на 3-те дейности с 6-те цилиндъра и 3-те цветни геометрични фигури ИГРА ЗА БАЛАНС Люлеещият се Дино се нуждае от помощ, за да запази равновесие! Детето трябва да постави 6-те цилиндъра с различни размери на гърба си, за да предотврати изпадането на динозавъра в дисбаланс и цилиндрите от падане. СОРТЕР Детето може да постави 3-те цветни геометрични фигури, всяка с релефно животно, в съответните пространства КУЛА Детето се забавлява, подреждайки 6-те цветни цилиндъра един върху друг, от най-големия до най-малкия, за да построи истинска кула
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също