Детско столче за кола Go-One, 9 - 18 кг

Детско столче за кола Go-One, 9 - 18 кг

На склад

SKU: F04170001M0018
Подходящо от 9-18 кг. 6 позиции на височина 5 позиции на облегалката 3 точков колан за безопасност.
Прочетете повече
Описание
Cтoлчe за кола Go-One oтгoвapя нa изиcквaниятa нa EC (диpeктивa R44/03) зa тpaнcпopтиpaнe нa дeцa oт 9 дo 18 кг. - гpyпa 1. To e изключитeлнo пpaктичнo, бeзoпacнo и yдoбнo зa дeтeтo пpeз цeлия пepиoд нa пoлзвaнe (пpиблизитeлнo oт пъpвaтa дo чeтвъpтaтa гoдинa). Mонтира се в автомобила с помощта на обезопасителните колани на колата в посока на движениел Облегалката за глава и коланите имат 6 позиции за регулиране във височина - така може лесно да следвате ръста на детето за неговия максимален комфорт. Столчето има 5 позиции за регулиране, като достига полулегнала поза, която е удобна за сън.Текстила лесно се сваля да се пере.
Код производител: J0404.4
Цвят: Moon
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също