Играчка за прохождане

Играчка за прохождане

На склад

SKU: F04140001M0001
Играчка за прохождане Сензор за движение включва насърчаваща мелодия Електронен активен център със сортер
Прочетете повече
Описание
Игpaчĸaтa зa пpoxoждaнe 2в1 Chicco пoмaгa нa бeбeтo дa ce изпpaви и дa нaпpaви cвoитe пъpви cтъпĸи, нaпълнo бeзoпacнo и cтaбилнo, зaбaвлявaйĸи ce c aĸтивнoтo тaблo зa игpa. Сензора за движение насърчава бебето да се движи: когато бебето се движи, се активират забавни мелодии; когато движението спре, спират и мелодиите. Активен център с игри, светлини, звукови ефекти и механични активности. Подходяща за деца над 9 месеца до около 24 м. Спирачките на задните колела помагат за безопасното изправяне на детето.
Повече подробности: Размери : 38 X 40.5 X 40.5 см Размери На Опаковката : 40.5 X 49.3 X 15.5 см Батерии 2хАА 1.5 v /не са включени в комплекта/
Код производител: T0403
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също