Играчка за прохождане

Подходящ за деца след 9-ия месец

105,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Играчка за прохождане Chicco е идеален избор в периода, когато вашето съкровище няма търпение да проходи, но му трябват още малко време и сили. Благодарение на тази играчка за прохождане то може спокойно да обикаля пространството у дома и да го опознава като събере смелост и направи спокойно първите си стъпки. Освен в помощ, тази играчка на Chicco е и достатъчно забавна и привлича вниманието задълго време. С весела физиономия, голямо носле, очи, тя носи цветно настроение и стимулира зрителните сетива на детето. Самата играчка притежава доста игри, които развиват двигателните способности на вашия мъник, както и развиват въображението му.

Техническа информация

SKU: 210501008

  • Код производител: T0403
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!