Инхалатор ЖАБЧЕ

Инхалатор ЖАБЧЕ

На склад

SKU: F04230001M0011
Ефeĸтивнa и нeтpaвмиpaщa aepoзoлнa тepaпия Меки силиконови маски, два размера за деца и възрастни Накрайник за уста и приставка за носа . Подходящ за цялото семейство.
Прочетете повече
Описание
Chicco Аерозолен инхалатор с бутало е практичен и функционален и е проектиран специално за вас и вашето бебе. Аерозолната терапия се препоръчва за лечение на възпаленията на горните дихателни пътища, причинени от настинки и запушен нос, както и на възпаления на долните дихателни пътища (бронхи и бели дробове). Chicco Аерозолният инхалатор с бутало небулизира всички видове лекарства бързо и ефективно. Сайдстрийм флаконът скъсява времето за подаване на лекарството като увеличава потока на небулизираните частици, което прави терапията по-лесна и удобна за децата. Меките силиконови маски са налични в два размера. Най-малката гарантира идеално пасване на лицето на бебета и деца и предоставя максимален комфорт по време на терапията; най-голямата е подходяща за цялото семейство. Флаконът, позволява бързо и ефективно разпръскване. Симпатичният дизайн забавлява вашето бебе, докато оптимизира ефикасността на терапията. Инхалаторът съдържа: флакон, маска за деца и възрастни, мундщук, накрайник за нос, тръбичка, конектор за флакона, резервни филтри.
Код производител: N0715
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също