Kоличка Trolley Mе - Stone

Kоличка Trolley Mе - Stone

На склад

SKU: F04120001M0009
Количка Trolley Me 0 м+ Количката, която се транспортира като куфар! Одобрена за употреба от раждането до 15 кг. Напълно легнало положение . Лесно затваряне: затварянето на Trolley Me е много лесно, достатъчна е само една ръка. Комфорт: широка и удължена седалка, мека подплатата и удължаващия се сенник осигуряват защита и релакс по време на разходка. Включен дъждобран в комплекта.
Прочетете повече
Описание
Количка TROLLY ME – 0m+ до 15 кг. Комфортна и удобна за детето, практична за родителите .Напълно легнало положение. Сгъване с една ръка. Стои самостоятелно в сгънато положение. Тип куфар, лесно придвижване в сгънато положение. Сенник с мрежест отвор за по- добра циркулация на въздуха и видимост. Широка , комфортна седалка с максимална дължина 85 см. Свалящ се борд. Обемен багажник. Включен дъждобран.
Повече подробности: Код на продукта : Размери В Отворено Състояние : 84 X 49.5 X 103 см. Размери в сгънато положение : 24 X 49.5 X 59 см. Одобрена за : 0м+ - 15кг Нето тегло 7.1кг. Бруто тегло - 8.5 кг.
Характеристики
КОЛИЧКА Веднъж затворена, количката лесно се трансформира в куфар, за максимална пъргавина при движение. СИСТЕМА ЗА ЗАТВАРЯНЕ Компактна система за сгъване с една ръка. Количката стои сама в затворено положение ДРЪЖКА ЗА НОСЕНЕ Практична издърпваща се дръжка за носене на количката като куфар. СЕДАЛКА Широка и удобна седалка с подплатени презрамки и колан за чатала. В напълно легнало положение достига дължина 85 см ОБЛЕГАЛКА Облегалката на Trolley Me има напълно легнало положение и може да се регулира под различни ъгли. СЕННИК Количката Trolley Me разполага с мрежест сегмент в горната част на сенника за по-добра видимост и циркулация на въздуха през горещите дни. ПРЕДПАЗЕН БОРД Нов предпазен борд с преден отвор за лесно отваряне .Улеснява поставянето и изваждането на детето в и от количката.Когато е затворен, предпазния борд може да се използва като дръжка за носене. ДЪЖДОБРАН Trolley Me е снабдена с практичен дъждобран, който предпазва през дъждовни и ветровити дни.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също