Комплект за почистване на зъбки 12м+

Комплект за почистване на зъбки 12м+

На склад

SKU: F04040001M0006
Четка за зъби 6м+ Паста за зъби 12месеца+ Нискоабразивна формула Не съдържа флурид
Прочетете повече
Описание
Практичен комплект за оралната хигиена на вашето дете, дори извън дома или в детската градина. Подходящ за 12 м+ Четка за зъби 6 -36 м. - Заоблена глава и тънка шия, предназначени за малката уста на бебето. Иновативните изключително меки влакна със „заострена технология“ са нежни към раздразнените венци и изключително меки за деликатно действие, като същевременно осигуряват правилно почистване на бебешките зъби. Вратът е леко наклонен, за да достигне задните ъгли на устата. С голяма, мека дръжка против хлъзгане, която може лесно да се хване от мама, татко и деца Паста за зъби 1-4 г. с вкус на ягода. Помага за предотвратяване на кариес с ксилитол. Слабо абразивна формула която не уврежда млечните зъбки. БЕЗ ФЛУРИД Кутийка за съхранение.
Код производител: C0101
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също