Коректор за зърна

Коректор за зърна

На склад

SKU: F04330001M0008
Коректор за зърна Мек силикон С анатомична форма Деликатен и удобен за използване
Прочетете повече
Описание
Коректора за зърна Chicco,eстествено стимулира плоските или прибрани зърна Деликатен и удобен за използване Чрез стимулиране на разширяването на зърната ви позволява да продължите да кърмите, като същевременно поддържате бебето в правилна позиция Той деликатно стимулира изпъкването на зърната, за да улесни процеса на кърмене. В компактна опаковка, продуктът може да е навсякъде с вас. Изработен е от специален мек силикон и е с анатомична форма.
Код производител: N0114
Характеристики
ЕСТЕСТВЕНО СТИМУЛИРА ЗЪРНАТА Устройството за издърпване на зърна Chicco нежно стимулира разширяването на плоските или прибрани зърна и насърчава кърменето НЕЖЕН КЪМ ГЪРДИТЕ Той е деликатен и удобен за използване
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също