Кошарка Next2Me Forever Cool Grey

Кошарка Next2Me Forever Cool Grey

На склад

SKU: F04240001M0009
Next2Me Forever - 0м+ - 4 г. Добър сън за родителите и безопасност за детето! 3 функции в 1 продукт - Кошарка ,която се прикрепя към родителското легло - Традиционно креватче - Подово легло за малки деца – тип Монтесори Патентована система за безопасност , предотвратява предния панел да остане отворен , когато не е прикрепена към родителското легло. Мрежест текстил за по- добра циркулация на въздуха. 11 нива на височина . 4 колела със спирачки. К-та включва дишащ матрак и колани за монтиране към родителското легло.
Прочетете повече
Описание
Едно решение от раждането до 4 години с 3 различни функции: легло за съвместно спане, традиционно легло и подово легло. Съвместен сън дори след 6 месеца: Chicco Next2Me Forever ви позволява да се насладите на предимствата на съвместния сън по-дълго от традиционната кошара, благодарени на по-големия си размер. Подово креватче, вдъхновено от Монтесори: от 18/24 месеца е възможно да се премахнат краката и предния панел, за да се остави детето свободно да влиза и излиза. Патентована бариерна система: предпазен механизъм, който предотвратява задържането на бариерата отворена, ако продуктът не е правилно прикрепен към леглото на родителите. Матрак със специална форма, за да се адаптира перфектно към структурата на кошарата. Благодарение на твърдата си повърхност, той поддържа правилната позиция на детето през цялото време на използване. Максимална гъвкавост на използване: Вие сте свободни да решите дали и кога да преминете от една конфигурация към друга, без времеви ограничения, така че да задоволите нуждите на детето. Универсален и лесен монтаж към родитлското легло.
Повече подробности: Код на продукта : Размери в отворено състояние : 73.8 x 121 х 91.1/108.2 см. Нетно тегло на продукта : 20,7 кг Размери на опаковката : 65 x 125 x 31 см. Тегло на опаковката : 23,2 кг Предназначение : Детско креватче за съвместно спане и традиционно креватче: 0m - 48m / 22kg Предназначение 2 : Подово легло: 18m - 48m / 22kg
Характеристики
ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН СЪВМЕСТЕН СЪН Chicco Next2Me Forever е много повече от традиционна кошара. Благодарение на по-големите размери и механизма за отваряне и затваряне на плъзгащата се преграда, можете да я използвате до леглото си дори след 6 месеца. ПАТЕНТОВАНА СИСТЕМА Бариерният предпазен механизъм не позволява тя да остане спусната, когато кошарата не е прикрепена към леглото на родителите. ДИШАЩ МАТРАК Матракът позволява на въздуха да преминава, като по този начин намалява изпотяването. Освен това структурата му поддържа правилната позиция на детето. По този начин винаги се гарантира правилната стойка и по-голяма безопасност при сън. СЪВМЕСТИМОСТ С ЛЕГЛА Chicco Next2Me Forever може да се монтира на различни видове легла. 11-те настройки на височината позволяват правилното подравняване между преградата и матрака на родителите, а сгъваемите крачета също позволяват да се използва с легла с чекмеджета.Универсален и лесен монтаж чрез колани. ВЕНТИЛАЦИЯ 4-те мрежести прозореца оптимизират преминаването на въздуха, за да осигурят на детето свежа и проветрива среда. НАКЛАНЯЩА СЕ Кошарата може да се накланя до 2 позиции , за да увеличи комфорта на детето в случай на настинка или регургитация, като по този начин се възползва от антирефлуксния ефект. МАНЕВРЕНОСТ Кошарата е оборудвана с 4 въртящи се колела със спирачки, за да можете лесно да я местите из къщата.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също