Кошарка Next2Me Forever Honey Neige

Кошарка Next2Me Forever Honey Neige

На склад

SKU: F04240001M0015

Next2Me Forever - 0м+ - 4 г. Добър сън за родителите и безопасност за детето! 3 функции в 1 продукт - Кошарка ,която се прикрепя към родителското легло - Традиционно креватче - Подово легло за малки деца – тип Монтесори Патентована система за безопасност , предотвратява предния панел да остане

Прочетете повече
Описание

Подходяща за деца от 0+ месеца до 4 годишна възраст;
• 3 различни функции:
- кошарка ,която се прикрепя към родителското легло и самостоятелна кошара;
- традиционно креватче
; - подово легло за малки деца – тип Монтесори;
• Миникошарата е снабдена с падаща/подвижна преграда, която позволява да бъде прилепена към родителското легло;
• Патентована система за безопасност , предотвратява предния панел да остане отворен, когато не е прикрепена към родителското легло;
• Снабдена е с големи мрежести прозорци на 2 от страните;
• Височината на леглото може да се регулира в 11 различни позиции, за да се адаптира към височината на родителското легло;
• Регулиране на позициите на наклон на кошарата - анти рефлукс функция и подобряване на комфорта при запушен нос;
• Продуктът е с изключително компактни размери в сгънато положение; разполага с допълнителна чанта за пренасяне;
• Включва матрак, който осигурява правилна позиция за новороденото и колани за прикрепяне към родителското легло.

Характеристики

ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН СЪВМЕСТЕН СЪН

Chicco Next2Me Forever е много повече от традиционна люлка. Благодарение на по-големите размери и механизма за отваряне и затваряне на плъзгащата се преграда, можете да я използвате до леглото си дори след 6 месеца.

ПАТЕНТОВАНА СИСТЕМА

Предпазният механизъм на преградата не позволява тя да остане спусната, когато кошарата не е напълно прикрепена към леглото на родителите. 

ДИШАЩ МАТРАК

Матракът пропуска въздуха, като по този начин намалява изпотяването. Освен това структурата му поддържа правилно гърба на детето, като го предпазва от потъване. По този начин правилната стойка и по-голямата безопасност по време на сън винаги са гарантирани.

СЪВМЕСТИМОСТ С ЛЕГЛА

Chicco Next2Me Forever може да се монтира на различни видове легла. 11-те настройки на височината позволяват правилното подравняване между преградата и матрака на родителите, а сгъваемите крачета позволяват да се използва дори и със скрин.

ВЕНТИЛАЦИЯ

4-те мрежести прозореца оптимизират преминаването на въздуха, като по този начин осигуряват на детето свежа и проветрива среда.

НАКЛАНЯНЕ

Кошарата може да се наклони, за да увеличи комфорта на детето в случай на настинка или регургитация, като по този начин се възползва от антирефлуксния ефект.

МАНЕВРЕНОСТ

Кошарата е оборудвана с 4 въртящи се колела със спирачки, за да можете лесно да я местите из къщата.

Инструкции

Детско креватче за съвместно спане и традиционно креватче: 0m - 48m / 22kg Предназначение 2 : Подово легло: 18m - 48m / 22kg. Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта

Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също