Матрак за кошарка Baby Hug

Матрак за кошарка Baby Hug

На склад

SKU: F04240001M0005
Матрак за Baby Hug 4-1 0 м+ За конфигурация „кошара“ (0-6м до 9 кг.) Дишаща и мека повърхност. Мксимален комфорт.
Прочетете повече
Описание
Дишащ матрак за моделите Baby Hug 4в1, за използване в конфигурацията на кошара. Подплатено с плътни влакна, така че, веднъж позиционирано върху твърдата структура на Baby Hug 4in1, да гарантира правилната опора за бебето. Матракът гарантира преминаването на въздух, като по този начин намалява изпотяването и осигурява спокоен сън. Може да се пере на ръка в студена вода с неутрален сапун, за да имате винаги максимална хигиена.
Повече подробности: Код на продукта : Размери В Отворено Състояние : 74.5 X 38 X 2.8 см. Нето Тегло На Продукта : 0,3 Кг Размери На Опаковката : 75 X 39 X 3 см. Тегло На Опаковката : 0,7 Кг Предназачение: 0m - 6m / 9kg
Код вносител: J0723
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също